Transparent
Inloggen
Sluiten

RTV Rijnmond met Feyenoord naar Sevilla

17 september 2014 00:03

Radio en TV Rijnmond reizen met Feyenoord mee naar Spanje waar donderdag het Europa League-duel met Sevilla wordt gespeeld. Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel zijn de verslaggevers die het thuisfront op de hoogte gaan houden van alle gebeurtenissen in het Feyenoord-kamp.

De Rijnmond-verslaggevers melden zich in de loop van woensdag op radio en tv met een voorbeschouwing vanuit Sevilla. Ook op donderdag zijn ze er voor het laatste nieuws én natuurlijk het verslag op Radio Rijnmond. De wedstrijd begint om 21.05 uur. De extra uitzending is er van 20.00 uur tot 0.00 uur. Op vrijdag zijn in het ochtendprogramma wakker@rijnmond.nl de reacties van de Feyenoorders te horen. In de voetbaltalkshow FC Rijnmond zullen beelden uit Spanje te zien zijn.

RTV Rijnmond kan dankzij de steun van www.directgeldvooruwwoning.nl met Feyenoord mee Europa in. Ook rondom de overige twee uitduels en drie thuisduels pakken ze flink uit.
Tags

rijnmond sevilla verslaggevers directgeldvooruwwoning ochtendprogramma stouten thuisfront uitduels uitzending verslag voetbaltalkshow voorbeschouwing wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.182 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave