Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord werkt laatste training af; vermoedelijke opstelling

26 augustus 2002 21:42

Verslaggever: K

Feyenoord werkte om 19.00 uur een training af in het stadion waar dinsdag om 21.00 uur plaatselijke tijd (20.00 uur Nederlandse tijd) de aftrap zal zijn in de return tegen Fenerbahce. De staat van het veld stelde Feyenoord niet vrolijk. 'Het lijkt wel of er grind tussen het gras is gestrooid? aldus Van Marwijk die een persconferentie (zie Feyenoord.nl) gaf. Op de laatste training waren geen verrassingen meer waar te nemen. het lijkt er op dat Rzasa de plaats van Van Haaren in zal nemen en verder het team van de afgelopen weken zal spelen. Alleen de positie van hangende linkshalf is nog een openstaande, Lurling, Van Persie en eventueel zelfs Buffel zouden er kunnen spelen. De verwachting is echter dat opnieuw Lurling de voorkeur krijgt. Vermoedelijke opstelling: Zoetebier, Gyan, Van Wonderen, Paauwe, Rzasa, Emerton, Bosvelt, Ono, Lurling (Van Persie), Kalou en Van Hooijdonk.

Ook in Istanbul lijken alle Turken het over de hel te hebben die Feyenoord te wachten staat. De kaartverkoop voor de wedstrijd loopt echter nog steeds. Aan de kassa kon of wilde men niet zeggen hoeveel kaarten er inmiddels al verkocht zijn danwel nog te koop zijn.

Het zelfvertrouwen bij Feyenoord is echter groot. De ploeg is ervaren na het afgelopen UEFA Cup seizoen en zal zich niet snel gek laten maken. Voordeel voor Feyenoord is dat Fenerbahce thuis zal moeten komen en Feyenoord daavan zal moeten kunnen profiteren via de creatieve acties van Kalou, Lurling en Ono.

Meer op




Tags

lurling fenerbahce kalou ono persie rzasa aftrap bosvelt buffel daavan emerton gras grind gyan haaren hangende hooijdonk kassa linkshalf marwijk paauwe plaatselijke uefa verrassingen vrolijk wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda