Transparent
Inloggen
Sluiten

Omroep Brabant: Ex-Feyenoorders Lamprou en Cabral hebben zin in De Kuip

11 september 2014 19:57

Kostas Lamprou was voorbestemd om dé keeper van Feyenoord te worden, Jerson Cabral leek alles in zich te hebben om dé publiekslieveling in Rotterdam te worden. Maar het liep allemaal iets anders. Zaterdagavond zijn beide spelers weer terug in De Kuip. Niet als Feyenoorder, maar als speler van Willem II.
Kostas Lamprou kijkt er naar uit. "Ik ben daar acht jaar geweest, maar nu dus als speler van de tegenpartij. Wedstrijden in De Kuip zijn altijd apart of je nu Feyenoorder bent of bij de tegenpartij hoort. Bang dat het legioen het op mij gemunt zal hebben ben ik niet. Ik ben er niet op een vervelende manier weggegaan, dus verwacht niet dat ik massaal uitgefloten zal worden".

Valse start tegen PSV
Lamprou begon ongelukkig bij Willem II, met een noodlottige blunder én een rode kaart tegen PSV. Maar daar is de goedlachse keeper niet door aangeslagen. "Daarna heb ik het weer aardig gedaan en de stijgende lijn weer opgepakt. Ik heb dan ook een prima gevoel over Willem II en acht ons niet kansloos om tegen Feyenoord te stunten. Als FC Utrecht in De Kuip kan winnen, maken wij ook kans op een goed resultaat."

Van F-jes naar Feyenoord 1
Jerson Cabral doorliep vanaf de F-jes alle elftallen bij Feyenoord, waar hij vier jaar geleden in het eerste team debuteerde. De snelle, behendige buitenspeler was de lieveling van het Feyenoord-publiek en maakte vervolgens de overstap naar FC Twente. Vanaf dat moment ging het mis.

Cabral werd nog wel verhuurd aan ADO Den Haag, maar ook daar wist hij geen potten te breken. Bij Willem II wil Cabral weer de weg omhoog vinden. "Ik wil naar niemand wijzen. Dat het de laatste seizoenen minder ging, ligt vooral aan mezelf. Maar ik wil dat nu achter me laten en me bij Willem II weer van de goede kant laten zien."

Publiekslieveling Cabral
De Jerson Cabral die bij Feyenoord debuteerde en De Kuip in vuur en vlam zette, was een snelle, behendige, brutale linksbuiten met een goede voorzet en een verrassende dribbel. Als hij dat bij Willem II weer kan opbrengen, zou hij ook de harten in Tilburg kunnen veroveren.

"Ik wil bij Willem II weer de goede Jerson laten zien en daar ook alles voor doen. Maar dat moet ik wel gaan afdwingen. ik heb lang geen wedstrijden meer gespeeld, maar ik voel me goed. Starten zal ik nog niet in De Kuip, want ik zit nog niet honderd procent op wedstrijdniveau. Maar ik heb vertrouwen in een goed seizoen bij Willem II."




Tags

cabral kuip lamprou jerson behendige jes kostas publiekslieveling tegenpartij aangeslagen ado brutale dribbel gemunt goedlachse harten legioen lieveling linksbuiten noodlottige potten stijgende tilburg twente uitgefloten utrecht vlam voorbestemd vuur wedstrijdniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg