Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste training El Ahmadi bij Feyenoord

9 september 2014 18:27 - Feyenoord.nl

Karim El Ahmadi heeft dinsdag voor het eerst sinds zijn terugkeer naar Feyenoord meegetraind op Varkenoord. De middenvelder was op het sportcomplex een van de 21 spelers waarover trainer Fred Rutten kon beschikken tijdens de ochtendtraining, waarin partijspelen centraal stonden.

Vanwege de huidige interlandperiode trainde de van Aston Villa overgekomen El Ahmadi tot dusver nog niet mee bij zijn nieuwe club. De middenvelder trok daags nadat hij in De Kuip zijn handtekening had gezet onder een driejarig contract naar Marokko, om zich daar bij de selectie van het nationale elftal te voegen. El Ahmadi kwam zondag als invaller in actie tijdens de vriendschappelijke interland tegen Libië, die met 3-0 werd gewonnen. Terug op Varkenoord maakte El Ahmadi deel uit van een van de drie teams, die onderling diverse partijspelen tegen elkaar speelden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ahmadi partijspelen varkenoord karim kuip libie marokko meegetraind ochtendtraining rutten sportcomplex villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg