Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in verband gebracht met interesse voor Bombarda

25 augustus 2002 23:21

Verslaggever: RvN

In het programma Studio Voetbal werd Feyenoord in verband gebracht met de Argentijnse spits Mariano Bombarda. Van Marwijk liet eerder al weten voor de transferdeadline van 31 augustus met een reserve te komen voor de positie van Pierre van Hooijdonk. Wij konden eerder al melden dat Pinilla dat voorlopig niet zal zijn. Nijnatten, chef van Studio Sport, kwam met het opvallende bericht dat Feyenoord volgens zijn bronnen bezig zou zijn met Mariano Bombarda. Nijnatten van Studio Sport liet weten Bombarda hierover gebeld te hebben, de spits wilde echter geen commentaar geven op het bericht.

Bombarda beeindigde afgelopen jaar op eigen verzoek zijn actieve carriere en vertrok met zijn familie naar Spanje. Achteraf bleek dat een slechte beslissing. De Argentijn viel in een diep gat en is momenteel niet erg gelukkig in Spanje. Hij zou dan ook graag naar Nederland terugkeren.

Eerder kwam hij uit voor ACV, Fc Groningen, FC Metz en Willem II.

Meer op




Tags

bombarda mariano nijnatten acv beeindigde chef groningen hooijdonk marwijk metz nederland pinilla transferdeadline

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda