Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: 'genoten van het legioen, maar dit wil ik niet iedere week meemaken'

29 augustus 2014 07:08

Fred Rutten zag de enorme druk die zowel van buitenaf als door de selectie zelf was opgelegd om het hoofdtoernooi te bereiken als verklaring voor de terugval van de groep. "Er staat een enorme druk op deze club. Dat vraagt om ervaring om daarmee om te gaan," zo stelt hij in De Telegraaf. Hij heeft er alle vertrouwen in dat hij het gebrek aan voetballend vermogen er wel in zal slijpen. "Ik vind het een mooie uitdaging, om hier straks alles in de pas te laten lopen. De geluksfactor was deze keer aan onze kant. En ik heb genoten van de beleving van het legioen. Maar dit wil ik niet iedere week meemaken. Dat kan ik niet aan.”




Tags

legioen rutten buitenaf geluksfactor hoofdtoernooi slijpen telegraaf terugval

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.686 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas hartman italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk middenveldert nhung nuri plasterk sahin sem slot smal steijn thu twente willykment