Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest in De Kuip: 1-2 tegen Utrecht

24 augustus 2014 16:23

Feyenoord heeft ook de derde officiële thuiswedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. FC Utrecht trok na een goede eerste helft van Feyenoord uiteindelijk met 1-2 aan het langste eind.

Feyenoord was veel sterker in de eerste helft. De ploeg kreeg goede kansen via onder andere Immers, Te Vrede, Manu en Vilhena. Het duurde echter tot het half uur voordat Te Vrede de score kon openen. Hij kopte een bal prachtig over de iets voor zijn goal staande doelman Ruiter. Het was opnieuw Te Vrede die doeltrof voor Feyenoord. In het vervolg kreeg Feyenoord meer kansen om de score uit te breiden.

Uit het niets was het FC Utrecht dat in blessuretijd van de eerste helft gelijkmaakte. Oar stelde Barazite in staat te scoren, compleet tegen de verhouding in.

Na rust kon Feyenoord weinig meer klaarmaken. Het overtuigende van de eerste helft was compleet verdwenen. FC Utrecht kon makkelijk stand houden. Na 72 minuten zorgde de achttienjarige invaller Rodney Antwi uit een scherpe counter voor 1-2. Feyenoord kon daar nauwelijks iets meer tegenover zetten.
Tags

utrecht vrede kuip antwi barazite counter doeltrof gelijkmaakte klaarmaken langste oar ruiter verhouding vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki