Transparent
Inloggen
Sluiten

'Pinilla komt voorlopig niet terug naar Rotterdam' [UPDATE 2]

23 augustus 2002 20:39

Verslaggever: K

De Chileense aanvaller Mauricio Pinilla heeft vandaag te horen gekregen dat Feyenoord hem voorlopig niet zal overnemen van Universidad de Chile, dat meldt het Chileense Tercera. Volgens de Chileense media waren de clubs het voor de stage van Pinilla van vorige week al eens over de transfersom. De reden voor het (voorlopige) afketsen van de transfer zou volgens Feyenoord's vertegenwoordiger in Chili zijn dat het Brett Emerton niet wist te verkopen aan een club uit de Premier League, zo meldt Tercera.

Silberman ontkende dat de speler zou zijn afgetest om sportieve redenen. Voorafgaand aan de stage had hij al de nadruk gelegd dat het slechts een stage was om de speler te laten wennen in Nederland. Volgens Silberman had Pinilla een uitstekende indruk gemaakt. Feyenoord heeft aleen niet meer de middelen beschikbaar doordat de transfer van Emerton vooralsnog niet doorzette.

Een woordvoerder van de club liet weten nog andere opties in het vuur te hebben. Er zou interesse zijn van enkele Spaanse en Italiaanse clubs en zelfs van een niet genoemde Nederlandse club.

De selectie moest vrijdag met de bus vertrekken voor een wedstrijd in het Zuiden van Chili. Doordat het verwachte bericht van Feyenoord langer op zich liet wachten, werd ook de ploeg opgehouden. Uiteindelijk kwam Silberman dan met het verlossende (negatieve) bericht voor Pinilla en moest hij zich in de bus voegen waar de selectie al geruime tijd zat te wachten op weg naar de volgende wedstrijd van Universidad de Chile.

Meer op




Tags

pinilla chileense silberman stage chile chili emerton tercera universidad afgetest afketsen aleen brett doorzette mauricio nederland opgehouden verlossende vertegenwoordiger vuur zuiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin ueda wieffer zerrouki