Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord vangt 4 miljoen voor Nelisse

6 mei 2000 15:07

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft 4 miljoen gulden gekregen van AZ voor Nelisse die nog een contract van een jaar had met de Rotterdammers. Zowel aan Rotterdamse kant als aan de kant van Nelisse heerst tevredenheid over de transfer, zo laat Nelisse in een radio interview weten. Nelisse wilde uiteindelijk toch niet terug naar Feyenoord, zoals eerder was afgesproken, omdat Bert van Marwijk had laten weten niets te kunnen beloven over zijn kansen op speeltijd. Nelisse wil in deze fase van zijn carriere graag aan spelen toekomen. Ook financieel zou hij er bij de Alkmaarders behoorlijk op vooruit gaan. Nelisse liet verder weten dat Feyenoord niet moeilijk deed om hem te laten gaan vanwege de transfersom die Feyenoord nu nog voor Nelisse kon incasseren.

Meer op




Tags

nelisse vangt gulden marwijk toekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer