Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen op het gebied van catering in De Kuip

27 juli 2014 14:05 - Feyenoord.nl

Bij aanvang van het seizoen 2014-2015 ondergaat de publiekscatering in De Kuip een aantal wijzigingen. Hoewel de mogelijkheden binnen De Kuip beperkt zijn, tracht de club op dit vlak ook dit jaar een aantal verbeterpunten door te voeren, met als doel haar supporters zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Welke veranderingen dit precies zijn, is te lezen in onderstaand overzicht.

Munten
Feyenoord neemt vanaf dit seizoen de exploitatie van de verkoopmunten in eigen beheer. Dit betekent onder meer dat op de binnenring van het stadion tien extra verkooppunten worden geplaatst. Bovendien wordt het aantal verkooppunten met de mogelijkheid om te pinnen verdubbeld van 16 naar 32. De pinpunten worden voorzien van een razendsnelle ADSL-verbinding, die de kans op lange rijen en lange wachttijden aanzienlijk kleiner maakt.

Assortiment
Met ingang van het seizoen 2014-2015 wordt het assortiment uitgebreid met gezonde(re) producten. Zo behoort voortaan ook een broodje gezond tot de mogelijkheden. Ook wordt de kwaliteit van het al bestaande assortiment verbeterd en worden bestaande voedselproducten vervangen door gezondere versies. Feyenoord komt hiermee tegemoet aan de wens van haar supporters, bij wie er vraag is naar gezond(er) eten in De Kuip. In vergelijking met andere stadions in Nederland beschikt De Kuip over een zeer divers en uitgebreid aanbod op het gebied van catering. Met de toevoeging van gezonde producten is dat vanaf dit seizoen nog meer het geval.

Koffie
Sinds vorig seizoen staan er op de lange zijdes van het stadion twee koffiecounters. Bij deze verkooppunten kunnen supporters terecht voor een kop koffie van uitstekende kwaliteit. De reacties die Feyenoord hierop heeft ontvangen zijn dermate positief dat de club heeft besloten om de koffiecounters ook op de korte zijde te plaatsen, zodat deze koffie voortaan voor alle bezoekers verkrijgbaar is. De nieuwe verkooppunten aan de korte zijde zullen vanaf eind september gereed zijn voor gebruik, waardoor supporters voor de intrede van de wintermaanden ook daar kunnen worden voorzien van een warme bak koffie. Het succes van de koffiecounters op de lange zijde is niet alleen gebleken uit de vele positieve reacties die de club hierover mocht ontvangen, maar wordt nog eens bevestigd door de omzet. Deze is dankzij de verkoop van kwaliteitkoffie flink gestegen.

Wissel je oude munten in!
De munten van het seizoen 2013-2014 zijn dit seizoen niet meer geldig. Sinds de Open Dag 2014 kan in De Kuip worden betaald met nieuwe munten, dit de rest van deze voetbaljaargang gelden blijven. Supporters krijgen uiteraard de mogelijkheid om hun oude munten in te wisselen voor de nieuwe exemplaren. Dit is gratis en kan bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord, vanaf het moment dat de stadionpoorten zijn geopend tot een half uur na afloop van de wedstrijd bij de bemande kassa’s. Het inwisselen van de munten is mogelijk tot en met december 2014, voor, tijdens of na Feyenoords laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip munten verkooppunten assortiment catering koffiecounters producten aanvang adsl bedienen bemande binnenring divers exemplaren gezondere intrede inwisselen kassa kwaliteitkoffie nederland pinnen pinpunten publiekscatering rijen stadionpoorten tracht verbinding verkoopmunten versies voedselproducten voetbaljaargang wachttijden wintermaanden zijdes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.226 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dijk dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs veerman wieffer wijnaldum