Transparent
Inloggen
Sluiten

Fenerbahce wil vrijaf voor return tegen Feyenoord

17 augustus 2002 14:42

Verslaggever: RvN

Fenerbahce laat in een verklaring op haar website Fenerbahce.org weten de Turkse voetbalbond verzocht te hebben de wedstrijd in de Turkse competitie tegen Gaziantepspor op 23 augustus te verplaatsen en geen spelers van Fenerbahce op te roepen voor de interland van Turkije de 21ste. De Turkse bondscoach heeft al laten weten dat verzoek niet te honoreren en spelers van Fenerbahce gewoon te selecteren voor de interland tegen Georgie.

De voetbalbond van Turkije liet in een eerste reactie weten zich nog te zullen buigen over het verzoek. In het verleden ging het eerder wel in op enkele verzoeken van o.a. Galatasaray. Fenerbahce liet op haar website weten dat de kwalificatie van landsbelang is en daarom te hopen op medewerking en rust voorafgaand aan de return in Istanbul.

Meer op




Tags

fenerbahce turkije vrijaf buigen galatasaray gaziantepspor georgie honoreren kwalificatie landsbelang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris