Transparent
Inloggen
Sluiten

Tifo herdenkt vanavond supporters en slachtoffers MH17

23 juli 2014 18:18 - Supportersvereniging

Tifo-Rotterdam heeft vandaag het jaarlijks terugkerende rouwspandoek bewerkt met namen van spelers en supporters die ons ontvallen zijn. Tevens staat Tifo stil bij de slachtoffers van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Het spandoek wordt vanavond vanaf de tweede ring uitgehangen tijdens de minuut stilte in De Kuip voorafgaande de openingswedstrijd Feyenoord-Real Sociedad.

In verband met de dag van nationale rouw wordt de wedstrijd onder versoberde omstandigheden gespeeld. In en rondom het Stadion is de muziekkeuze aangepast, wordt er vooraf de wedstrijd een minuut stilte gehouden en spelers spelen met rouwbanden om. Voor aanvang wedstrijd is er de mogelijkheid om het condoleanceregister te tekenen voor de slachtoffers van de vliegramp op Varkenoord bij Sportclub Feyenoord. De registers zullen aan de gemeente Rotterdam worden overhandigd.

In de rust van de wedstrijd wordt er in de Legioenzaal stil gestaan met een minuut stilte en het You'll never walk alone.

Meer op Supportersvereniging




Tags

tifo stilte aanvang airlines alone bewerkt condoleanceregister gemeente kuip legioenzaal malaysia muziekkeuze ontvallen openingswedstrijd overhandigd registers ring rouw rouwbanden rouwspandoek sociedad spandoek sportclub uitgehangen varkenoord versoberde vliegramp vlucht walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki