Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie en Kongolo terug bij de groep

23 juli 2014 13:35 - Rijnmond.nl

Woensdagochtend keerden Jordy Clasie en terence Kongolo terug bij de groep. Ze trainden voor de eerste keer in dit seizoen mee bij Feyenoord. Het tweetal keerde pas vorige week zondag terug uit Brazilië. Clasie en Kongolo maakten deel uit van een klein groepje dat een korte training afwerkte. De kans bestaat dat zij woensdagavond ook al in actie komen in het oefenduel met Real Sociedad.

Ze hebben daardoor een ultrakorte vakantie. 'In het verleden is dat vaker gebeurd. Giovanni van Bronckhorst is daarvan een voorbeeld', vertelt technisch directeur Martin van Geel in Voetbal International. 'Gio zal erover vertellen. Ik besef ook dat de situatie niet ideaal is. Dit is in feite waar niemand op zat te wachten. Maar dit hoort ook bij topsport. Misschien is het niet honderd procent gezond, maar na de wedstrijden tegen Besiktas zullen we voor de jongens een aangepast trainingsprogramma in elkaar draaien. En bovendien willen ze zelf ook graag spelen, ze voelen die verantwoordelijkheid heel sterk. Neemt niet weg dat iedereen binnen Feyenoord het liever anders had gezien.

Meer op Rijnmond.nl




Tags

clasie kongolo afwerkte besiktas bronckhorst feite gio keerden sociedad terence trainingsprogramma ultrakorte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda