Transparent
Inloggen
Sluiten

Open Dag Feyenoord - 14.15 uur spelerspresentatie en helikopter

20 juli 2014 07:16

Vandaag staat de jaarlijkse Open Dag op het programma. Tijdens het binnenprogramma wordt uit respect voor de familie, vrienden en direct betrokkenen van de inzittenden van het neergestorte vliegtuig in Oekraïne een moment stilte ingelast om gezamenlijk stil te staan bij de vliegtuigramp.

Programma
10:00 uur Opening OPEL Voetbaldorp (op het parkeerterrein voor het Maasgebouw)
11:00 uur Opening poorten De Kuip en aanvang activiteiten in buitenring
14:15 uur Aanvang spelerspresentatie
15:30 uur Aanvang handtekeningensessies
17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

Toegang
De toegang is gratis. Een entreebewijs is niet nodig.

Plattegrond
Bij alle entreepoorten van De Kuip worden plattegronden uitgedeeld aan bezoekers. Wil je de plattegrond alvast bekijken, dan kun je hem hier downloaden.

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5, P5 Garage en P6 geopend zijn. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg en P&R Beverwaard. Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting De Kuip.

Openbaar Vervoer
De NS laat zondag treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. In tegenstelling tot wedstrijddagen van Feyenoord is het reizen met de tram bij de Open Dag niet gratis.

Feyenoord Fanshops
Op de Open Dag gaat het nieuwe uittenue voor het eerst in de verkoop. Alle Feyenoord Fanshops zijn zondag geopend, waaronder ook de nieuwe winkel op Centraal Station en de nieuwe winkel in De Kuip. Er zijn op de Open Dag tevens vijf extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas. De speciale Open Dag tas, met o.a. de nieuwe presentatiegids en spelerskaarten, is uiteraard ook weer te koop.

Weersvoorspelling
Het belooft aanstaande zondag een warme dag te worden met een gemiddelde temperatuur van 25 °C. Smeer je ‘s ochtends goed in met zonnebrand en drink gedurende de dag voldoende water. Er is ook kans op een tropische regenbui, dus neem eventueel een poncho of droge kleding mee.

Eten en drinken
Op het terrein zijn voldoende verkooppunten voor eten en drinken aanwezig. Er zijn dit jaar tevens vier verkooppunten met gezonde snacks. Zin om iets uitgebreider te lunchen? Restaurant De Kuip Eten en Drinken in het Maasgebouw is ook geopend op de Open Dag.

Consumptiemunten
Met ingang van het nieuwe seizoen worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen op de Open Dag niet meer worden geaccepteerd bij de horecaverkooppunten. Je hebt echter ruim de tijd om je oude munten om te wisselen voor nieuwe munten. Tot 31 december 2014, en dus ook aanstaande zondag, kun je dit doen bij de bemande kassa’s die te vinden zijn in de oranje, gele en blauwe sector van het stadion. De prijs van de munten blijft gelijk.

Rondleidingen
De rondleidingen tijdens de Open Dag zijn allemaal volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk.
Tags

kuip munten aanvang spelerspresentatie verkooppunten beverwaard fanshops helikopter maasgebouw opening parkeren plattegrond rondleidingen station toegang winkel belooft bemande betaalmunten binnenprogramma buitenring consumptiemunten downloaden drink entreebewijs entreepoorten garage geintroduceerd geparkeerd handtekeningensessies horecaverkooppunten inzittenden juniorclub kameraadjes kassa korting legioen lunchen neergestorte oekraine olympiaweg opel openbaar oranje parkeerplaatsen parkeerterrein plattegronden poncho presentatiegids regenbui restaurant smeer snacks spelerskaarten stilte tas temperatuur terrein tramverbinding trein treinen tropische uitgebreider uittenue vertoon vervoer vliegtuigramp voetbaldorp volgeboekt water wedstrijddagen weersvoorspelling zonnebrand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki