Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem ziet af van rol bij Feyenoord

16 juli 2014 17:45 - Rijnmond.nl

Willem van Hanegem krijgt geen adviserende rol bij Feyenoord. Het clubicoon voelt zich niet lekker in z'n rol en heeft zichzelf terug getrokken.

Maandag sprak Van Hanegem met technisch directeur Martin van Geel. Volgens Van Geel verliep het gesprek in een goede sfeer en had Van Hanegem geen goed gevoel bij z'n rol als klankbord van de clubleiding. Woensdagavond zal de Kromme ook aan trainer Fred Rutten zijn besluit kenbaar maken.

Van Hanegem werd in maart benaderd door Feyenoord, toen op zijn zeventigste verjaardag een tribune naar hem werd vernoemd. Toen had Van Hanegem al meerdere malen aangegeven iets voor de club te willen betekenen. Nu ziet hij toch af van een adviserende rol.

Tegen het AD, waar Van Hanegem columnist is, laat hij weten: "Ik heb altijd gezegd dat ik niet op het veld hoefde te staan, maar een rol als adviseur zag ik wel zitten. De laatste weken heb ik er echter geen goed gevoel bij. Ik heb niet het idee dat iedereen bij Feyenoord achter dit plan staat. Het werd niet serieus opgepakt. Ik heb meer het idee dat we de voorbije maanden wat visites over en weer hebben gedaan, maar er is dus niets concreet geworden. Zelfs niet dat ik klankbord zou worden."

Meer op Rijnmond.nl




Tags

hanegem adviserende klankbord columnist kenbaar malen rutten visites zeventigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg