Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: 'we willen niet alleen goed gevulde portemonnee, maar ook sportief presteren'

15 juli 2014 07:06

In De Telegraaf bevestigt Martin van Geel dat de club heel ver wil gaan om de rest van het team te behouden, waaronder dus aanvoerder Jordy Clasie. "Wij denken dat het met Jordy zo’n vaart niet loopt. Bij hem ligt er minder druk op om te gaan. Hij is dik tevreden bij Feyenoord en wij willen hem absoluut niet kwijt. We willen heel ver gaan om de rest van het team te behouden."

Ondanks het vertrek van Pelle, Martins Indi, Janmaat en waarschijnlijk De Vrij denkt Van Geel mee te kunnen blijven spelen in de top. "We willen niet alleen een goed gevulde portemonnee hebben, waardoor we in no time financieel gezond zijn geworden, maar ook sportief presteren in de top van Nederland. Dat willen we doen door de juiste toevoegingen te doen, maar ook weer door talenten in te passen. We houden vast aan ons beleid, wat ook blijkt uit de kansen die jongens als Joey Sleegers, Rick Karsdorp en Lucas Woudenberg in de voorbereiding weer krijgen."
Discussieer mee op de forums


Tags

gevulde portemonnee clasie indi janmaat joey karsdorp lucas martins nederland pelle sleegers telegraaf time toevoegingen vaart woudenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment