Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrijdag opnieuw vroege persconferentie voorafgaand aan Super Cup duel tegen Real Madrid

14 augustus 2002 10:22

Verslaggever: RvN

Zo'n twee weken voor de UEFA Cup finale hield Feyenoord op verzoek van de UEFA al een uitgebreide persconferentie om internationale media de gelegenheid te stellen vooruit te kijken en reacties te verkrijgen in de aanloop naar de UEFA Cup finale. Uiteindelijk bleek er nauwelijks internationale pers aanwezig en had de Nederlandse pers alleen interesse in reacties met het oog op de komende competitiewedstrijd.

Toch organiseert de UEFA in samenwerking met de clubs ook voor de Super Cup opnieuw dergelijke persconferenties. 'Zodat de clubs in hun voorbereiding niet continu lastiggevallen worden door media die interviews willen' aldus de UEFA.

De UEFA liet weten dat de persconferentie van Feyenoord aanstaande vrijdag al gehouden zal worden voor het Super Cup duel op 30 augustus in Monaco. Vrijdag zal de pers eerst een training bij kunnen wonen alvorens er om 13.30 uur een persconferentie met Van Marwijk gepland staat. De persconferentie van Real Madrid volgt op 23 augustus.

De UEFA maakte verder bekend dat Feyenoord op donderdag 29 augustus om 14.00 uur een persconferentie zal houden, de dag voor het Super Cup duel ?n voor diegenen die naar Monaco afreizen om 19.30 uur een training afwerken in het stadion.

Meer op




Tags

uefa madrid monaco diegenen lastiggevallen marwijk persconferenties verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda