Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wijst bod van Van Gaal's Manchester United op Janmaat af'

6 juli 2014 19:18 - Daily Star

Daryl Janmaat heeft onder Louis van Gaal zijn plek in het Nederlands elftal verloren. Verhaegh en zelfs Kuyt kregen de voorkeur. Dat zorgt er echter niet voor dat de geruchten rondom de rechtsback minder worden. Volgens het tabloid Daily Star heeft het Manchester United van Van Gaal inmiddels zelfs een bod van 4 miljoen pond uitgebracht, zo meldt het 'exclusive'. Feyenoord zou echter een bedrag van bijna 9 miljoen euro verlangen voor de rechtsback, wiens contract volgende zomer afloopt.

Ook Newcastle United zou concrete belangstelling hebben voor de rechtsback. Ondertussen is het vrij stil vanuit Italië voor Janmaat, als we af mogen gaan op het geruchtencircuit.

Meer op Daily Star
Tags

gaal janmaat daryl exclusive geruchtencircuit kuyt newcastle star tabloid verhaegh

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment