Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie: 'lessen van Oranje meenemen naar Feyenoord'

3 juli 2014 07:03

Jordy Clasie is nog de enige veldspeler bij Oranje zonder speelminuten. De middenvelder laat zijn kop niet hangen. "Natuurlijk is dat vervelend, want elke voetballer wil graag spelen, ik ook. Mijn kans is nog niet gekomen. Dat is balen. Maar ik train al acht of negen weken even hard, laat mijn kop niet hangen en wie weet," zo stelt hij in De Telegraaf.

De aanvoerder van Feyenoord heeft aan op de training en daarom heen elke dag te leren. "Hier krijg ik lessen, die ik wil meenemen naar Feyenoord. En die ik ook probeer over te brengen op mijn medespelers. Neem Arjen Robben. Hij leert ons wat je moet doen om zo’n goede speler te worden. Hij heeft de intentie elke dag beter te worden. Bij elke oefening is hij zó professioneel. Hij is een voorbeeld voor ons allen. Van Nigel de Jong steek ik ook veel op”. Hij neemt de tijd voor me, praat veel met me en zegt wat er beter moet. Ik speel op dezelfde positie als hij. En met name in verdedigend opzicht en het winnen van duels kan ik me nog veel verbeteren. Als je ziet wat Nigel in het veld allemaal opknapt, petje af."




Tags

clasie oranje nigel arjen jong oefening opknapt robben telegraaf veldspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda