Transparent
Inloggen
Sluiten

'UEFA-delegatie zeer te spreken over faciliteiten van De Kuip'

1 juli 2014 16:39 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft maandag en dinsdag een delegatie van de UEFA op bezoek gehad in De Kuip, met het oog op de deelname aan de (voorronde van de) Champions League. De Europese voetbalbond bezoekt jaarlijks alle deelnemers van het toernooi om te onderzoeken of de club en het stadion aan alle eisen voldoen. Om die reden bekeek de UEFA op maandag en dinsdag onder meer de faciliteiten voor pers, sponsoren en uitsupporters.

De driekoppige delegatie van de UEFA was na afloop van het bezoek zeer te spreken over de ontvangst en over het niveau van de faciliteiten. Feyenoord en De Kuip zullen op korte termijn een uitgebreide rapportage ontvangen waarin precies staat beschreven waar club en stadion rekening mee dienen te houden in de aanloop naar de eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen. Te denken valt dan aan onder meer voorwaarden op het gebied van sponsoruitingen, parkeergelegenheid, wijze van communicatie en gereserveerde ruimtes in het stadion.

Feyenoord speelt op dinsdag 29 of woensdag 30 juli de eerste wedstrijd in de derde kwalificatieronde van de Champions League. De returnwedstrijd is op dinsdag 5 of woensdag 6 augustus. Mocht Feyenoord de derde kwalificatieronde doorkomen, dan plaatst de club zich voor de play-offronde van de Champions League, die wordt gespeeld op 19/20 augustus (heenwedstrijd) en 26/27 augustus (return). Indien Feyenoord wordt uitgeschakeld in de derde kwalificatieronde van de Champions League, dan komt de club op 21 en 28 augustus uit in de play-off ronde van de Europa League.

De loting voor de derde kwalificatieronde van de Champions League vindt plaats op vrijdag 18 juli in het Zwitserse Nyon. De mogelijke tegenstanders van Feyenoord zijn Zenit St. Petersburg (Rus), Lille OSC (Fra), FC Kopenhagen (Den), Standard Luik (Bel) en Besiktas (Tur).

Meer op Feyenoord.nl




Tags

uefa delegatie kuip kwalificatieronde besiktas bezoekt doorkomen driekoppige heenwedstrijd kopenhagen lille luik nyon offronde ontvangst osc parkeergelegenheid petersburg plaatst rapportage returnwedstrijd rus sponsoren sponsoruitingen standard uitsupporters voorronde zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda