Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag eerste oefenduel SV Honselersdijk - Feyenoord: 1600 kaarten verkocht

27 juni 2014 09:53

Zaterdag om 15.00 uur werkt de nieuwe coach Fred Rutten zijn eerste oefenduel al af met de selectie van Feyenoord. In Honselersdijk staat dan SV Honselersdijk - Feyenoord op het programma. Er zijn ongeveer 1600 kaarten verkocht en de verwachting is dat dat aantal nog gaat oplopen tot zo'n 2000.

Voor het dit jaar 50-jarige Honselersdijk is het een mooie manier om het jubileum te vieren. Maar het initiatief voor deze wedstrijd kwam van Feyenoord. De club had Feyenoord wel gepolst, maar een wedstrijd was niet haalbaar. “Een maand geleden kreeg ik een telefoontje uit Rotterdam of we als club nog steeds interesse hadden in een wedstrijd. Het was binnen een paar uur geregeld,” aldus directeur bedrijfsvoering Ab van Dijk van SV Honselersdijk tegenover Groot Westland. Feyenoord nam zelf het initiatief, omdat de traditionele broederstrijd tegen SC Feyenoord gedwongen werd geschrapt wegens twee andere grote evenementen in Rotterdam op die dag.

SV Honselersdijk komt uit in de derde klasse, ze liepen promotie afgelopen seizoen net mis.




Tags

honselersdijk broederstrijd dijk gepolst promotie rutten telefoontje westland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki