Transparent
Inloggen
Sluiten

9.00 uur: opening Feyenoord Fanshop op Rotterdam Centraal met aantal selectiespelers

25 juni 2014 06:55 - Feyenoord.nl

Feyenoord opent vandaag, op de dag van de eerste training, twee nieuwe Fanshops in Rotterdam. Om 9.00 uur is de officiële opening van de Feyenoord Fanshop Centraal Station, in bijzijn van een aantal selectiespelers van Feyenoord. In deze winkel zal ook voor het eerst het nieuwe Feyenoord-thuisshirt van adidas verkrijgbaar zijn, evenals de nieuwe trainingskleding. Het nieuwe uittenue van Feyenoord wordt later deze voorbereiding gepresenteerd.

Woensdag om 11.00 uur is de opening van de nieuwe Feyenoord Fanshop Stadion, die recht tegenover de oude Fanshop is te vinden. Ook de oude Fanshop blijft gewoon geopend, waarmee het totale aantal Fanshops van Feyenoord in Rotterdam op vier komt. De nieuwe Feyenoord Fanshop Stadion wordt met een oppervlakte van 440 vierkante meter de grootste clubwinkel van Feyenoord. Ter vergelijking: de oude Fanshop is circa 170 m2, terwijl de nieuwe Feyenoord Fanshop Centraal Station een oppervlakte heeft van 250 m2.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

fanshop opening selectiespelers fanshops oppervlakte station adidas bijzijn circa clubwinkel thuisshirt trainingskleding uittenue vierkante winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg