Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Van Gastel blijft beschikbaar

4 mei 2000 22:29 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Van Gastel heeft in het Rotterdams Dagblad laten weten de laatste twee wedstrijden van de competitie beschikbaar te blijven voor Feyenoord. Hij zal dan waarschijnlijk wel op de bank moeten plaatsnemen. De middenvelder van feyenoord kampt eigenlijk al het gehele jaar met problemen en heeft nooit de tijd gekregen danwel genomen om daar volledig van te genezen. Nadat hij voor de Champions League zijn knie en lies heeft geforceerd moet hij eigenlijk een aantal weken achter elkaar rust nemen om volledig te genezen. In overleg met feyenoord is besloten die rust op te schuiven, zodat hij indien nodig beschikbaar is ind e laatste twee cruciale wedstrijden van het seizoen. Feyenoord heeft daarin winst nodig om de vanwege de financiele inkomsten, broodnodige plaatsing voor de Champions league te behalen.

Meer op Rotterdams Dagblad
Tags

gastel genezen geforceerd ind lies rotterdams

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer