Transparent
Inloggen
Sluiten

'Janmaat, De Vrij en Martins Indi ook in 4-3-3 in de basis tegen Australië' [Update]

17 juni 2014 22:57

[Update] Volgens zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf was de training een rookgordijn van Louis van Gaal. Hij zou mede op verzoek van de spelersgroep tegen Australië bij dezelfde elf en het succesvolle 5-3-2 blijven.

Bondscoach Lous van Gaal zal, afgaande op de laatste trainingen, woensdag tegen Australië, zijn systeem aanpassen naar 4-3-3. Tegen het zwakker geachte Australië moet Oranje het spel gaan maken en lijkt 4-3-3 de voorkeur te krijgen. Ook in het 4-3-3 staan Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi in de basis. Ron Vlaar lijkt het slachtoffer te worden achterin. Aanvaller Jeremain Lens zal afgaande op de training in de aanval erbij komen.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Janmaat, De Vrij, Martins Indi en Blind; De Guzman, Sneijder en De Jong; Robben, Van Persie en Lens.




Tags

australie indi janmaat martins gaal lens oranje blind daryl geachte guzman jeremain jong lous persie robben ron rookgordijn slachtoffer stefan telegraaf vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg