Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: 'ik kijk tegen niemand op'

13 juni 2014 06:34

Stefan de Vrij stelt zich niet druk te maken over de grote naam van de tegenstander. Of hij nu Diego Costa, Cesc Fabregas of Fernando Torres op zich af ziet komen, hij zegt er niet wakker te liggen. "Topspelers hoor, maar ik kijk tegen niemand op. Wij zijn bezig met ons eigen ’automaatje’, zo geeft hij aan in De Telegraaf. Je voelt dat het iedere dag beter gaat als je zo intensief met elkaar werkt. En op de training staan wij tegen toppers als Van Persie, Robben, Kuyt en Huntelaar. Daar word je beter van en ze helpen ons ook nog met aanwijzingen."

De Vrij kreeg nog eens een boost toen hij tegen Ecuador een kwartier voor tijd de aanvoerdersband kreeg. "Kort, maar iets om nooit te vergeten”, zo verscheen er bij De Vrij een glimlach op zijn gezicht.




Tags

aanwijzingen automaatje cesc costa diego ecuador fabregas glimlach huntelaar kuyt persie robben stefan telegraaf torres wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.571 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment