Transparent
Inloggen
Sluiten

Bahia: "Als Feyenoord belt, kom ik er morgen aan"

11 juni 2014 00:03 - Soccernews

André Bahia kijkt nog altijd met een warm gevoel terug op zijn tijd bij Feyenoord. De verdediger speelde in totaal zeven jaar voor de Rotterdammers en zou dolgraag opnieuw het rood-wit van de club aantrekken, vertelt hij in gesprek met ELF Magazine.

"Als Feyenoord belt, kom ik er morgen aan", vertelt Bahia met een glimlach. De centrumverdediger heeft tot op de dag van vandaag contact met diverse speler uit zijn Feyenoord-tijd. "Michael Mols, Serginho Greene en Luigi Bruins hebben al aangegeven dat ze tijdens het WK graag deze kant op komen. Ze zijn van harte welkom."

De inmiddels dertigjarige Bahia verliet Feyenoord in de zomer van 2011 om voor Samsunspor te gaan spelen. Inmiddels staat hij alweer twee seizoenen onder contract in zijn vaderland, bij Botafogo. Bij die club speelde hij tot januari van dit jaar samen met Clarence Seedorf.

Meer op Soccernews




Tags

bahia botafogo bruins centrumverdediger clarence dertigjarige glimlach greene luigi magazine michael mols samsunspor seedorf serginho vaderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda