Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie en De Guzman strijden om plek in basis

11 juni 2014 00:02 - Rijnmond.nl

Het is nog steeds niet duidelijk wie er naast Nigel de Jong op het middenveld speelt van het Nederlands elftal in de openingswedstrijd van het WK vrijdag tegen Spanje. Op de training van dinsdag deed zowel Feyenoorder Jordy Clasie als Jonathan de Guzman met de beoogde basisspelers mee in een partijvorm.

De Guzman kon vorige week niet trainen vanwege een hamstringblessure, maar sloot een paar dagen geleden weer aan bij de groep. Tijdens de besloten training van maandag stond Clasie in de basisploeg en deed ex-Feyenoorder De Guzman nog met de reserves mee.

In de partijvorm van dinsdag, met alleen de middenvelders en aanvallers, was Clasie degene die achter De Guzman en De Jong voor de opbouw moest zorgen. Dat zou er op kunnen duiden dat de geboren Canadees toch zijn basisplaats terug heeft.

Voor Oranje was het de laatste training in Rio de Janeiro voor de confrontatie met Spanje. De selectie vliegt woensdag naar Salvador, waar nog twee trainingen op het programma staan, waarvan de eerste achter gesloten deuren.

Meer op Rijnmond.nl




Tags

guzman clasie jong basisploeg confrontatie duiden janeiro jonathan nigel opbouw openingswedstrijd oranje reserves salvador

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda