Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clasie vervangt geblesseerde De Guzman tegen Wales'

3 juni 2014 06:34

Jordy Clasie zal tegen Wales naar verwachting in de basis starten, zo meldt De Telegraaf. De aanvoerder van Feyenoord lijkt de eerste gegadigde om de geblesseerde Jonathan de Guzman te vervangen. Clasie ontbrak maandag zelf ook op de training, maar dat was meer uit voorzorg. "Dat Jordy niet heeft meegetraind, wil niet zeggen dat hij niet tegen Wales kan spelen. We houden spelers ook wel eens een training aan de kant. Ik ga er vanuit dat hij er de dag voor Nederland-Wales wel weer bij is," zo geeft Van Gaal aan in De Telegraaf. Omdat Wales waarschijnlijk met een spits speelt, zal Van Gaal naar verwachting overschakelen naar een 4-4-2 systeem.




Tags

wales clasie guzman gaal telegraaf gegadigde jonathan meegetraind nederland overschakelen voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda