Transparent
Inloggen
Sluiten

EMOL: 'Debuut Pinilla tegen Real Madrid'

11 augustus 2002 01:38

Verslaggever: RvN

In de krant El Mercurio werd zaterdagmorgen verteld dat Pinilla nog diezelfde dag naar Rotterdam zou afreizen om zich bij Feyenoord te voegen. Hij liet nogmaals weten dat hij niet naar Excelsior zou gaan en dat hij te horen heeft gekregen dat de technische staf hem zo snel mogelijk wil laten acclimatiseren en speelklaar krijgen. 'Feyenoord heeft tegen mij verteld dat het de bedoeling is dat ik zo snel mogelijk moet acclimatiseren en ze gaven zelfs aan dat ik in principe in het duel tegen Real Madrid om de Super Cup mijn debuut kan maken voor Feyenoord'. Pinilla zal de duels tegen Fenerbahce sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan omdat de transfer daarvoor niet op tijd gerealiseerd zal zijn.

Een woordvoerder van Universidad de Chile liet weten trots te zijn dat zijn club in een paar weken tijd twee spelers kon leveren aan een zo'n grote club die zojuist de UEFA Cup gewonnen heeft (Pardo is ook afkomstig van Universidad de Chile).

Meer op




Tags

pinilla madrid acclimatiseren chile emol universidad excelsior fenerbahce mercurio pardo speelklaar uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki