Transparent
Inloggen
Sluiten

Tercera: 'Transfer Pinilla rond; Spits vandaag naar Rotterdam; Pinilla erg blij'

10 augustus 2002 09:15

Verslaggever: RvN

Volgens het Chileense Tercera is de transfer van de 18-jarige spits Mauricio Pinilla eindelijk rond. 'Mauricio gaat defintief naar Holland. Er waren andere mogelijkheden, maar de voorkeur van Pinilla voor Feyenoord gaf uiteindelijk de doorslag' aldus een woordvoerder van de club. Na bijna 7 dagen onderhandelen waarvan we jullie op de hoogte hielden zou Universidad de Chile een akkoord hebben bereikt met Feyenoord over 51% van de transferrechten voor een bedrag van 1,6 miljoen dollar, zo meldt Tercera.

Alleen de medische keuring zou volgens de krant ene transfer nog in de weg kunen staan. De pas 18-jarige speler liet weten erg verheugd te zijn. 'Ik ben erg blij. Iedereen wist dat het mijn droom was om naar het buitenland te gaan en wat is er dan beter als naar een zo'n grote club te gaan als Feyenoord. De voorwaarden zijn ook zeer goed.' De spits liet weten een huis te zullen gaan delen met de andere Chileense aanwinst en oud ploeggenoot bij 'La U' Sebasti?n Pardo.

Meer op




Tags

pinilla tercera chileense mauricio chile defintief holland keuring kunen pardo sebasti universidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda