Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp uitgeroepen tot beste A-junior van Nederland; Schuurman topscorer B-junioren

23 mei 2014 19:49 - Feyenoord.nl

Rick Karsdorp is verkozen tot beste speler in de Eredivisie voor A-junioren. De middenvelder van Feyenoord A1 eindigt in het klassement van de KNVB met 44 punten op de eerste plaats. Hij blijft daarmee Jorrit Smeets van Roda JC Kerkrade drie punten voor. Karsdorp tekende in januari van dit jaar zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Hij maakte als E-junior de overstap van vv Schoonhoven naar Varkenoord.

Op de lijst van topscorers bij de A-junioren eindigt Wessel Dammers op de tweede plaats, met 17 doelpunten. Alleen Hamza Boukhari van FC Utrecht maakte meer goals (19).

Jari Schuurman eindigt het seizoen als topscorer bij de B-junioren. De middenvelder van Feyenoord B1 maakte het afgelopen jaar 21 treffers. Marlon Slabbekoorn is tweede op de topscorerslijst, met 15 doelpunten. Slabbekoorn is ook de hoogst genoteerde Feyenoorder op de lijst van beste spelers in de Eredivisie voor B-junioren. De aanvaller is terug te vinden op de achtste plaats.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

junioren karsdorp schuurman topscorer eredivisie nederland slabbekoorn boukhari dammers genoteerde hamza jari kerkrade klassement knvb marlon profcontract roda schoonhoven smeets topscorers topscorerslijst utrecht varkenoord wessel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg