Transparent
Inloggen
Sluiten

Daryl Janmaat traint weer buiten

22 mei 2014 13:08 - Rijnmond.nl

Daryl Janmaat traint weer op het veld bij het Nederlands elftal. De verdediger van Feyenoord is nog herstellende van een enkelblessure die hij opliep in de oefeninterland tegen Ecuador. Oranje is op trainingskamp in het Portugese Lagos.

De rechtsback van Feyenoord en het Nederlands elftal werkte de afgelopen dagen een aangepast trainingsprogramma af. Al snel werd duidelijk dat de blessure meeviel en dat hij snel een rentree op het veld zou gaan maken.


Het trainingskamp van het Nederlands elftal in Portugal duurt nog tot dinsdag 27 mei. Zaterdag de 31ste speelt Nederland in De Kuip een oefeninterland tegen Ghana.

Meer op Rijnmond.nl




Tags

daryl janmaat oefeninterland trainingskamp ecuador enkelblessure ghana herstellende kuip lagos nederland oranje portugal trainingsprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda