Transparent
Inloggen
Sluiten

5-3-2 van Feyenoord nu een serieuze optie voor Oranje

9 mei 2014 06:22

Het door Ronald Koeman bij Feyenoord geïntroduceerde 5-3-2 systeem is nu ook een hele serieuze optie bij Oranje. Uit de spelersgroep werd al gelekt dat Louis van Gaal daar nadrukkelijk mee bezig is met zijn spelers om te bestuderen of dat systeem gehanteerd kan worden. Met het wegvallen van Kevin Strootman zoekt Van Gaal naar een andere balans in het elftal om een kans te kunnen maken. Feyenoord had de afgelopen tijd veel succes met het systeem en levert daarmee de spelers in vorm. Daarmee wordt de kans op het WK en op speeltijd voor diverse internationals van Feyenoord nog groter.

In De Telegraaf laat Ronald Koeman weten dat Louis van Gaal sowieso iets moet doen. "Wij willen altijd maar 1-4-3-3 spelen, lekker aanvallen en zo wereldkampioen worden. Ik kan je verzekeren dat je op die wijze geen wereldkampioen wordt met het Nederlands elftal."




Tags

gaal oranje koeman wereldkampioen bestuderen geintroduceerde gelekt strootman telegraaf verzekeren wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg