Feyenoord sluit seizoen af met gelijkspel tegen AZ: 1-1

3 mei 2014 20:46

Feyenoord heeft het seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen AZ. In een duel waarin niets meer op het spel stond, was Feyenoord de betere ploeg. AZ kon echter via een prachtig schot in de slotfase alsnog gelijk komen.

Nadat de beginfase voor Feyenoord was, nam Feyenoord het heft in handen. Zonder voluit te gaan was Feyenoord de betere ploeg. In de eerste helft waren de kansen vooral voor Boetius, die het vizier niet op scherp had staan voor de goal.

Na rust was het Pelle die een bal op de paal kopte, alvorens Immers, die voor de Gouden Schoen speelde die Feyenoord op een verdiende 0-1 voorsprong bracht. Feyenoord bleef in het verolg kansen krijgen op de 0-2. Omdat die uitbleef, bleef de thuisploeg in leven. Dat bleek in de voorlaatste minuut toen Gudmundsson met een fraai afstandschot, onhoudbaar voor invaller Graafland voor de 1-1 kon zorgen.