Transparent
Inloggen
Sluiten

Pinilla: 'Feyenoord wil dat ik direct naar Nederland kom'

7 augustus 2002 16:51

Verslaggever: RvN

De Chileense aanvaller Mauricio Pinilla komt in El Mercurio Online met het opmerkelijke bericht dat hij gisteren van een adviseur van Feyenoord in Chili te horen heeft gekregen dat hij per direct naar Rotterdam zou moeten afreizen voor 5 dagen om de club te leren kennen en een medische keuring te ondergaan. De spits mag van Universidad de Chile, de club van pardo, echter pas naar nederland vertrekken als er een formeel aanbod vanuit Rotterdam komt. Pinilla hoopte dat dat vandaag zou gebeuren. Dan zou hij vandaag nog met Lufthansa naar Nederland kunnen komen. Zijn Chileense club zou erover twijfelen om hem te laten gaan omdat een andere Europese club hem dit weekend zou komen bekijken. De club verwacht van die club wellicht een hogere prijs te kunnen krijgen voor de aanvaller.

Het bericht is opmerkelijk aangezien Feyenoord eerder had laten weten voorlopig af te zien van Pinilla. Baan had laten weten dat Pinilla niet de spits is die de Rotterdammers zoeken.

Meer op




Tags

pinilla nederland chileense baan chile chili formeel keuring lufthansa mauricio mercurio opmerkelijk pardo universidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda