Transparent
Inloggen
Sluiten

Red de Kuip: doelen meer dan bereikt

1 mei 2014 14:14 - RedDeKuip.nl

ReddeKuip stelt in een reactie dat ze haar doelen meer dan bereikt heeft met de uitkomst van het proces omtrent totstandkoming van het beste resultaat voor Feyenoord. "ReddeKuip heeft 3 jaar lang met een fantastisch team gewerkt aan het plan. Het beste voor Feyenoord met behoud van de Kuip was vanaf het begin het doel. Dit doel is meer dan behaald. Door een goed alternatief stadionplan te bieden is Feyenoord eerder behoed voor een veel te duur nieuwbouwplan. Het advies van de verkenners dat vernieuwbouw het beste voor Feyenoord is onderschrijft de visie die de stichting vanaf het begin heeft uitgedragen. ReddeKuip is hét bewijs van de enorme kracht en potentie van de Feyenoordachterban."

"De stadionselectie van de afgelopen maanden stond onder leiding van het verkennerstrio Wim van Sluis, Hans Vervat en Jos van der Vegt. Zij hadden de uitdagende opdracht om tot een eindadvies te komen voor het beste plan. De verkenners en het ondersteuningsteam hebben een grote inspanning geleverd. Dit verdient veel waardering. In het belang van Feyenoord leggen wij ons dan ook neer bij dit advies en willen wij BAM van harte feliciteren."

"Er is veel energie gestopt in het betrekken van alle geledingen binnen de Feyenoordfamilie. De open en constructieve houding van alle 'familieleden' heeft bijgedragen aan het advies van de Verkenners. Met een vernieuwd stadion kan Feyenoord een belangrijke stap zetten naar financiële groei en sportieve vooruitgang. Een breed gedragen stadionplan is daarom essentieel voor de toekomst van de club. Voor ReddeKuip is het allerbelangrijkste dat het belang van Feyenoord weer voorop staat.
We kijken met veel genoegen terug op de planvorming en behaalde resultaten en wensen de Feyenoordfamilie veel succes bij het realiseren van de vernieuwde Kuip. Tevens spreken we onze dank uit voor alle steun die wij in de afgelopen periode hebben ontvangen."

Meer op RedDeKuip.nl




Tags

kuip reddekuip feyenoordfamilie stadionplan bam behoed bewijs bijgedragen constructieve eindadvies essentieel familieleden feliciteren feyenoordachterban hans nieuwbouwplan onderschrijft ondersteuningsteam planvorming sluis stadionselectie totstandkoming uitgedragen vegt verkennerstrio vernieuwbouw vervat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again any arne arneslot jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki