Transparent
Inloggen
Sluiten

Vroege wissel Manu: "Zoals hij hier voetbalde, kan gewoon niet"

27 april 2014 18:39

Er was vooraf veel te doen geweest over het meespelen van Elvis Manu. Hij werd uiteindelijk al na een half uur gewisseld door de coach van Cambuur. De Jong wilde Manu, die komende zomer terugkeert naar De Kuip niet van sabotage betichten, zo gaf hij aan tegenover Voetbalprimeur. "Misschien leek het erop dat hij zich inhield. Maar het ging in elk geval niet met hem. Zoals hij hier voetbalde, kan gewoon niet. Maar Elvis is een fantastische man met grote kwaliteiten. Hier wordt hij een grote kerel van."

Volgens Ronald Koeman had De Jong de Rotterdamse vleugelspits beter niet kunnen opstellen. "Dan omzeil je het probleem. Zo'n jongen kun je er nu niet op aankijken, vind ik."




Tags

voetbalde elvis jong betichten cambuur koeman kuip omzeil sabotage vleugelspits voetbalprimeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave