Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp, Dammers en Schuurman gaan voor titels beste speler en topscorer bij A- en B-junioren

18 april 2014 11:09

Diverse junioren van Feyenoord stevenen af op persoonlijke prijzen bij de landelijke A- en B-junioren. Rick Karsdorp staat nog steeds bovenaan de ranglijst van de verkiezing van beste speler bij de A-junioren. Met 41 punten blijft hij Jorrit Smeets (39 punten) vlak voor. Andere A-junioren volgen op grotere afstand. Rick Dekker volgt op de 18e plaats, Bart Nieuwkoop op de 25ste plaats.

Bij de topscorers van de A-junioren staat Wessel Dammers met 14 treffers een doelpunt achter koploper Merlin Schutte van FC Twente. Hij deelt de tweede plaats met Boukhari van FC Utrecht en El-Ghazi van Ajax.

Bij de verkiezing van beste speler van de B-junioren staat Marlo Slabbekoorn op een gedeelde vijfde plaats. Gezien de achterstand komt hij niet meer in aanmerking voor die titel. Bacuna van FC Groningen/Cambuur is op weg naar die titel.

Marlo Slabbekoorn staat tegelijkertijd tweede op de topscorersranglijst van de landelijke eredivisie van B-junioren. De titel van topscorer lijkt echter weggelegd voor een andere Feyenoorder Jari Schuurman Klaveren, die vier doelpunten voorsprong heeft op Marlo Slabbekoorn.




Discussieer mee op de forums


Tags

junioren dammers karsdorp marlo schuurman slabbekoorn titel topscorer bacuna boukhari cambuur dekker eredivisie ghazi groningen jari klaveren merlin nieuwkoop schutte smeets topscorers topscorersranglijst twente utrecht weggelegd wessel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda