Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zondag tegen Spurs; Afscheid van oud spelers

3 augustus 2002 14:48

Verslaggever: RvN

Feyenoord opent zondag voor het eigen publiek het seizoen met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor de wedstrijd, die al een beetje overschaduwd wordt door de komende Champions League kwalificatiewedstrijden. Voor de kaartverkoop is geen ClubCard nodig. Tottenham Hotspur bereid zich voor op de wedstrijd door op zaterdagmiddag nog een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen Watford.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal het publiek afscheid kunnen nemen van de inmiddels vertrokken De Visser, Van Gobbel en Korneev. Wellicht is ook de Braziliaan Tininho nog aanwezig om afscheid te nemen.

In de voorbereiding op het duel kon Feyenoord coach Van Marwijk beschikken over een bijna fitte selectie. En dat is voor het eerst in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alleen de langgeblesseerde Ebi Smolarek ontbreekt nog. Verder kon iedereen deelnemen aan de groepstraining, al zal Van Persie de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur vermoedelijk nog aan zich voorbij laten gaan.

[later meer]

Meer op




Tags

tottenham spurs braziliaan clubcard ebi gobbel groepstraining korneev langgeblesseerde marwijk persie smolarek tininho visser watford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda