Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blijft stevig op 2e plaats na 2-0 tegen RKC

6 april 2014 16:38

Feyenoord heeft thuis zonder goed te spelen simpel gewonnen van RKC Waalwijk. In de strijd tussen de broertjes won Ronald met 2-0 van Erwin.

In de eerste helft was Feyenoord veel sterker. Pelle brak uiteindelijk na 38 minuten de ban. Op aangeven van Ruud Vormer zorgde hij voor de 1-0 voor Feyenoord. Hij bekroonde daarmee zijn terugkeer na een lange schorsing direct. Hij had ook de tweede op een schoen na een actie met Immers, maar schoot de bal net naast de goal.

Na rust durfde RKC er meer uit te komen op zoek naar de gelijkmaker, onder andere De Ridder was dichtbij. Halverwege de tweede helft maakte Pelle, opnieuw hij dus, een einde aan de aspiraties van de tegenstander. Hij kopte een uitstekende voorzet van Ruben Schaken doeltreffend binnen.




Tags

rkc pelle aspiraties ban bekroonde broertjes durfde erwin ridder ruben schaken schoen vormer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg