Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord nu met vier punten voorsprong op tweede plaats: 1-2 in Almelo

2 april 2014 21:00

Feyenoord heeft goede zaken gedaan door in Almelo met 1-2 te winnen. De winst was zwaarbevochten. Heracles had misschien wel recht op meer dan de 1-2 nederlaag. De drie punten waren echter van groot belang in de strijd om de zo gewenste plaats.

Feyenoord begon opmerkelijk en teleurstellend slordig aan de wedstrijd. De 1-0 van Bel Hassani na een kwartier spelen was dan ook niet onverwacht. Hij kapte Janmaat uit en kon vervolgens de bal achter Mulder schuiven. Uit het niets kwam de gelijkmaker van Te Vrede, die de 1-1 binnenkopte. Alweer zijn vierde doelpunt in vijf wedstrijden voor Feyenoord. Even later kopte diezelfde spits op de paal. Te Vrede kreeg meerdere mogelijkheden en spelde ook een rol bij het tweede doelpunt. Een mislukt schot van de spits belandde bij Tonny Vilhena die uitstekend doeltrof.

In de tweede helft begon Feyenoord aardig. Naarmate het duel vorderde zakte de ploeg weg. Heracles kreeg steeds meer overwicht en maakte het Feyenoord erg lastig. De ploeg moest alle zeilen aantrekken om de zege over de streep te trekken. Dat lukte uiteindelijk mede met behulp van doelman Mulder.




Tags

almelo heracles mulder vrede binnenkopte doeltrof hassani janmaat naarmate onverwacht opmerkelijk spelde vilhena vorderde zeilen zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda