Grootste zege Feyenoord dit seizoen: 5-0 tegen de Eagles

30 maart 2014 14:19

Feyenoord heeft zondagmiddag de grootste zege van het seizoen behaald. In De Kuip werd het 5-0 tegen de Eagles. Feyenoord klom daarmee naar de o zo belangrijke en gewenste tweede plaats op de ranglijst.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. De eerste kans voor de wedstrijd was voor Daryl Janmaat. Na dertien minuten zette Lex Immers Feyenoord vervolgens op voorsprong met een uitstekend schot. Na de 1-0 kwam de tegenstander meer uit haar schulp. Dat leverde prompt enkele kansen op voor het doel van Erwin Mulder. Aan de andere kant was Te Vrede dicht bij de 2-0.

In de rust voerde Koeman enkele tactische zaken aan waarna Feyenoord geen kind meer had aan de Eagles. Vlak na rust zorgde Vilhena met een prachtige kopbal voor de 2-0. Feyenoord kon vervolgens simpel uitlopen via doelpunten van achtereenvolgens Te Vrede, Boetius (beiden simpele intikkers en Nelom (schot).