Transparent
Inloggen
Sluiten

'Open Dag, dag van en voor supporters'

31 juli 2002 11:33

Verslaggever: RvN

In een radio-interview liet commercieel manager Sjaak Troost weten de komende jaren de supporters steeds meer bij de Open Dag te betrekken. 'De open dag is een dag van en voor supporters. Het voorprogramma is nu al gebaseerd op de aangegeven wensen van de supporters, de volgende stap is dat zij dat ook organiseren.' Daarbij is het de bedoeling dat dat elk jaar anders gebeurt. Dit jaar is het thema van het voorprogramma oud-spelers van Feyenoord. De Supportersvereniging heeft een groot deel van het programma mogen organiseren. Tal van voormalig Feyenoord helden zullen acte de presence geven, onder wie o.a. Willem van Hanegem.

De Supportersverneiging zal in de loop van de dag een fotoverslag van de Open Dag plaatsen: klik hier

Meer op
Tags

voorprogramma acte fotoverslag hanegem helden presence supportersvereniging supportersverneiging tal thema troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat aeb arnesen bannis bozenik burger conteh diemers dirkteur fer geertruida haps hartjes heerenveen hendriks jong kokcu kuip malacia onzin ramesoe slot toornstra trauner vakkiek varkenoord willykment zijnde