Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Stee: Compliment voor werklust

30 april 2000 20:58

Verslaggever: RvN

Van Stee liet na afloop van de met 5-3 gewonnen wedstrijd in De Kuip weten dat zijn ploeg een gigantisch compliment verdiende vor de getoonde werklust. nadat feyenoord in het dal geraakte doordat de spelers niet meer voor elkaar werkten, nam Van Stee het bijltje van Leo Beenhakker over. Hij kreeg de selectie weer zover dat ze voor elkaar zijn gaan knokken. De eerste helft was echter een erg moeilijke. Feyenoord kwam goed weg doordat AZ niet verder dan 1-2 uitliep. Na enkele omzettingen van Van Stee in de tweede helft keerde het tij echter. Knokkend nam Feyenoord de wedstrijd in handen en liep het tot 5-3 uit. Hoewel Van Stee nog niet wilde juichen met het oog op het kampioenschap was het duidelijk dat hij er alle vertrouwen in heeft dat de derde plaats over twee wedstrijden gehandhaafd zal worden.

Meer op
Tags

stee werklust beenhakker bijltje dal getoonde knokkend kuip leo uitliep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki