Transparent
Inloggen
Sluiten

Een duel schorsing Lamprou, tweede keeper mist geen duel eerste elftal

19 maart 2014 16:59

Doelman Kostas Lamprou is voor één wedstrijd geschorst als gevolg van de rode kaart die hij afgelopen maandag tijdens het duel tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong De Graafschap kreeg. Hij heeft woensdag een schikkingsvoorstel daarvoor inmiddels geaccepteerd

Lamprou ontbreekt maandag tijdens de thuiswedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Den Bosch. Omdat het eerste elftal niet in actie komt komend weekend, mist hij geen wedstrijd van het eerste elftal.

John Goossens krijgt een automatische schorsing van een wedstrijd voor zijn twee gele kaarten. Die schorsing geldt sowieso al alleen voor de beloften.




Tags

jong lamprou excelsior goossens graafschap kostas schikkingsvoorstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.492 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda