Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust in Groningen over vele Feyenoord fans in thuisvakken

10 maart 2014 07:18 - FCGroningen.nl

Opnieuw is er onrust ontstaan over de vele Feyenoord fans in de thuisvakken bij een uitwedstrijd van Feyenoord. Dat leverde tijdens de wedstrijd al de nodige onrust in het stadion op. Na afloop was er zeer veel kritiek op de leiding van de thuisclub van de aanhang van de Groningers.

In een reactie op de officiële website laat Hans Nijland, directeur van de club, weten een en ander te zullen onderzoeken. De club had al restricties aangebracht in de kaartverkoop, maar kon toch niet voorkomen dat er groepen Feyenoord fans samenkwamen. FC Groningen vindt de ontstane onrust, zondagmiddag in het stadion, heel vervelend voor de supporters, die mogelijk geschrokken zijn van de schermutselingen. De club benadrukt dat het nog altijd veilig is om wedstrijden van FC Groningen in Euroborg te bezoeken. De club gaat de komende dagen gebruiken om zorgvuldig uit te zoeken hoe een en ander heeft kunnen gebeuren.

Meer op FCGroningen.nl




Tags

groningen aanhang euroborg groningers hans nijland restricties samenkwamen schermutselingen thuisclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda