Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord huurt Chileen Pardo ; Ziet voorlopig af van Pinilla

29 juli 2002 23:41 - WWW.FEYENOORD.NL

Verslaggever: RvN

Het zat al lang in de pijplijn. Feyenoord wilde wachten op een transfer van Emerton, maar besloot uiteindelijk de deal toch door te laten gaan. Het maakte vandaag bekend dat het de Chileense middenvelder Sebastian Pardo van Universidad de Chile gehuurd heeft voor een jaar met een optie tot koop. De jonge Chileense internationaal zal voorlopig een aantal weken met de selectie van Feyenoord meetrainen. Daarna wordt bekeken of hij bij Feyenoord blijft dan wel de rest van het seizoen zal afmaken bij Excelsior. Sebastian Pardo is een technisch zeer begaafde linkermiddenvelder.

Meer: feyenoord.nl

Pardo zal zo snel mogelijk naar nederland komen, maar zal waarschijnlijk niet op tijd in Rotterdam zijn voor de Open Dag.

De voorzitter van Universidad de Chile bevestigde vandaag in Chili de transfer. Volgens hem betaalt Feyenoord 180.000 dollar als huursom voor een jaar. De club zit zelf in grote financi?le problemen en moest daarom genoegen nemen met de beperkte huursom.

'We wilden hem verkopen, maar verhuren is ook een goede optie. Nu hangt het van de speler af of hij zich ook weet te bewijzen, maar daar heb ik alle vertrouwen in' aldus de voorzitter vandaag.

Tegelijkertijd liet Feyenoord weten af te zien de van komst van de spits Pinilla. Baan ging oorspronkelijk in eerste instantie naar Chili om de spits aan het werk te zien, naar aanleiding van een videoband. Baan liet bij die gelegenheid weten nog op zoek te zijn naar een backup voor Pierre van Hooijdonk.

Meer op WWW.FEYENOORD.NL




Tags

pardo pinilla baan chile chileen chileense chili huursom sebastian universidad backup begaafde emerton excelsior hooijdonk linkermiddenvelder nederland pijplijn videoband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda