Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord niet in de problemen in Groningen: 0-2

9 maart 2014 16:28

Mede door de tactische vondst van Ronald Koeman kende Feyenoord een hele makkelijke middag in Groningen. Na grondige analyse van de tegenstander en de wetenschap van een erbarmelijk veld besloot Koeman tot een soort 5-3-2 systeem. Dat gebeurde zonder misschien wel de beste spelers van dit seizoen, Janmaat en Pelle.

Feyenoord had de controle over de wedstrijd en speelde heel zakelijk naar een onbedreigde zege. Feyenoord creëerde in de eerste helft een handvol kansen. Het was Schaken die Feyenoord op 0-1 zette. Kongolo zette Schaken vrij voor het doel en die wist wel raad met dat buitenkansje.

Kort na de hervatting was het De Vrij die profiteerde van matig verdedigen van FC Groningen. Feyenoord kon het duel vervolgens zakelijk uitspelen. De ploeg had geen gevaar meer te duchten van de thuisclub en kon de verdiende drie punten in de zak steken, waar vooraf zonder Janmaat en Pelle een moeilijke wedstrijd was verwacht.




Tags

groningen janmaat koeman pelle schaken creeerde duchten erbarmelijk handvol kongolo onbedreigde thuisclub vondst wetenschap zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki