Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderuit in Klassieker: 1-2

2 maart 2014 16:27

Feyenoord is er niet in geslaagd mee te blijven doen om de bovenste plaatsen. De ploeg moet pas op de plaats maken na een 1-2 nederlaag in de Klassieker.

Feyenoord nam het initiatief in de eerste helft. Dat leverde een aantal mogelijkheden op voor onder meer Immers. Het was natuurlijk Graziano Pelle die Feyenoord op voorsprong bracht. Boetius stuurde Martins Indi diep. De linksback zorgde met een voorzet op maat ervoor dat Pelle in de verre hoek kon binnenkoppen, een prachtige aanval en dito goal. Tegen de verhouding in kwam Ajax langszij. Janmaat liet Kishna lopen en zag hoe die invaller Sigthorsson in staat stelde om de gelijkmaker binnen te werken. Dat was een enorme domper zo vlak voor rust.

Na rust was de eerste kans voor Klaassen, zijn schot belandde op de paal. Feyenoord probeerde het daarna wel, maar kon nog maar weinig echte kansen creëren. De grootste was opnieuw voor Immers. Ajax was doortastender en veel efficiënter. De ploeg profiteerde via Veltman van onoplettendheid achterin bij Feyenoord. De drie punten gingen daardoor mee naar Amsterdam, de frustratie was groot na afloop bij Feyenoord.




Tags

klassieker pelle binnenkoppen boetius dito doortastender efficienter graziano indi janmaat kishna langszij martins onoplettendheid sigthorsson veltman verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki