Transparent
Inloggen
Sluiten

Hagelstein: Feyenoord lootte direct Fenerbahce

26 juli 2002 13:08

Verslaggever: RvN

Feyenoord liet in een verklaring op haar website over de commotie over de aangepaste loting weten dat Fenerbahce wel degelijk direct uit de kokers was gekomen. De fysiek bij de loting aanwezige teammanager Hans Hagelstein zei op de site van Feyenoord dat er in de zaal nooit sprake was van een andere loting dan Fenerbahce. Volgens Feyenoord zou het een foutje in de berichtgeving van de UEFA website betreffen die een en ander live versloeg.

Opmerkelijk is wel dat o.a. ook de BBC meldde dat Manchester United (dat Fenerbahce zou hebben geloot volgens de website) aan dat lot was ontsnapt aangezien twee clubs uit hetzelfde land tegen elkaar hadden geloot en dus de resultaten van de loting aangepast moesten worden.

Overigens was ook dat een zeer onlogische verklaring geweest aangezien wij ook niet konden waarnemen dat er twee clubs uit hetzelfde land tegen elkaar geloot hadden en als dat al zo was, dan zou het wisselen van de tegenstanders van Feyenoord en Manchester United daar niet bij helpen.

Al met al lijkt de versie van Hagelstein, dat UEFA een fout maakte bij haar berichtgeving, de enige juiste mogelijke gebeurtenis.

Aanvankelijk meldde de UEFA namelijk via UEFA.com dat Feyenoord tegen de winnaar van Zalaegerszegi - NK Zagreb zou spelen en Manchester United tegen Fenerbahce.

Meer op




Tags

fenerbahce hagelstein uefa aangepaste bbc gebeurtenis hans kokers lot onlogische ontsnapt opmerkelijk waarnemen zagreb zalaegerszegi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda